Gezondheid

10.000 stappen voor Steptember

2 september 2015
Marcella, Glacier National Park, Canada

Ik ben graag actief. Wandelend in een prachtig Nationaal Park, op ontdekking in een onbekende stad en ook stap ik graag op mijn racefiets om de 1.000 kilometer weg te trappen. In september zet ik een stapje extra voor Steptember. Voor het goede doel.

Met Steptember kan je op een simpele, uitdagende manier je conditie verbeteren terwijl je tegelijkertijd een positieve impact hebt op het leven van mensen met cerebrale parese. Cerebrale parese stond vroeger bekend als spasticiteit. Meedoen is makkelijk. Met drie vrienden, collega´s of familieleden schrijf je je in als team. Je krijgt dan van ons een stappenteller. Daarmee houden jij en je teamgenoten dagelijks op jullie persoonlijke Steptember webpagina het aantal stappen bij dat jullie die dag hebben gezet. Elke stap draagt bij aan een betere conditie en elke stap helpt mensen met cerebrale parese. Bron: Steptember

Mijn derde Steptember

Dit wordt mijn derde Steptember. De eerste keer dat ik mee deed liep een beetje raar toen mijn vader twee jaar geleden totaal onverwachts overleed (wat vliegt de tijd toch…). Vorig jaar deed ik een goede herkansing met een geweldig resultaat. En nu heb ik er ook weer veel zin in om een stapje extra te zetten voor het goede doel!

Nike

Niet laten inhalen door die ene collega

Na onze verhuizing naar Groningen ben ik wat extra kilo’tjes aangekomen die ik maar moeilijk weg krijg. Mijn gezondheid kan dus wel een extra boost gebruiken! De Garmin Vivofit stimuleert me daar dagelijks in door een doel van 11.000 stappen te stellen en ook de racefiets pak ik regelmatig. Maar toch helpt het gezamenlijk stappen voor een goed doel mij om nóg een stapje meer te zetten en me vooral niet te laten inhalen door die ene collega. Altijd goed natuurlijk!

Sponsoren voor een paar euro

Ik heb hetzelfde team als vorig jaar. Samen met drie leuke collega’s vorm ik het team De Vrolijke Stappers. Vorig jaar eindigden we erg hoog met ons team, dit jaar gaan we niet voor minder op pad. Wij zoeken nog sponsors, dus wil je een paar euro geven, dan ben je zeer welkom! Je kunt dan donoren voor team De Vrolijke Stappers. En natuurlijk is elke vorm van aanmoediging ook altijd welkom. Ik ga voor een succesvolle Steptember!

Zet jij dagelijks 10.000 stappen?

steptember
Bron: Diasbled Go News

You Might Also Like

23
Reageer op dit artikel

avatar
13 Reacties
10 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Meest gereageerd
Meest bediscussieerd
14 Auteurs van reacties
Eva - eighty7gerhildemaaktJessicailiveformydreams.comJenn Recente reacties van
  Aanmelden  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Natasja - Watzijzegt
Reiziger
Natasja - Watzijzegt

Mooi streven weer Marcella! Ik heb sinds een paar maanden een Fitbit HR maar merk dat ik de 10k stappen op een dag nauwelijks haal. Met een kantoorbaan blijkt dat toch best lastig, vind ik. Succes!

Reismuts
Reiziger

Mooi initatief en wat gaaf dat je weer mee doet! De tien duizend stappen haal ik vaak doordeweeks niet, lastig met een kantoorbaan. In het weekend waarschijnlijk makkelijker. Heel veel succes!

Linda | One Day Trip
Reiziger

Wat een mooi initiatief! Succes weer dit jaar

Lonneke
Reiziger
Lonneke

Tof dat je meedoet! Ik zou graag mee willen doen, maar ik moet bekennen dat lopen op dit moment niet mijn hobby is. Heel veel succes meid!

Sandra
Reiziger
Sandra

Goed zo Marcella! Goed dat je je hier weer voor inzet. Hopelijk heb je er nu al 20.000 stappen opzitten, dan zit je goed op schema!

Puck
Reiziger

Ik heb toevallig een paar weken geleden een stappenteller gekocht om eens bij te gaan houden. 10.000 stappen heb je niet zomaar, zeker niet met een kantoorbaan. Als ik de 5.000 nog niet gehaald heb om 19.30u dan moet ik van mezelf nog een stuk gaan wandelen. Zo blijf ik toch in beweging.

Ester
Reiziger

Succes met je doel! Ik merk dat ik in de zomer automatisch actiever ben, omdat de dagen zo lang lijken. In de winter is de bank ’s avonds toch verleidelijker 😉

betsie
Reiziger
betsie

Wat goed dat je mee doet Marcella, een mooi doel, cerebrale parese.
Dat heeft jouw grote zus ook getroffen. Ook goed voor je gezondheid.
Veel succes en een grote schouderklop. TOP.

Jenn
Reiziger

Mooi initiatief! Helaas las ik er vandaag voor het eerst over op een andere blog, en nu bij jou, dus misschien volgend jaar..

iliveformydreams.com
Reiziger

wat een mooi concept is dit! Succes!

Jessica
Reiziger

Wat een goed initiatief! Ik denk dat ik onbewust op sommige dagen ook behoorlijk veel stappen zet (vooral als ik verdwaal… :p) Erg tof, je geeft aan het einde van de maand wel een update hè? 😉 Toi toi toi!

gerhildemaakt
Reiziger

Wat een goed initiatief!

Eva - eighty7
Reiziger
Eva - eighty7

Wat een mooi doel Marcella! Goed bezig 🙂 Succes!