Winacties

Winactie: maak kans op een tof travel shirt!

13 april 2016
Marcella, Revelstoke National Park, Canada

WINACTIE GESLOTEN – Mijn leven ademt reizen. Ik schrijf erover, ik deel mijn mooiste foto’s op Instagram, heb prachtige souvenirs in huis, draag graag sieraden als souvenir én ik heb een aantal shirts en truien die me herinneren aan die ene te gekke reis. Om jouw reislust aan te wakkeren heb ik een toffe winactie voor je. Doe mee en maak kans op een travel shirt van Ik wil meer reizen!

Website Ik wil meer reizen!

Ik wil meer reizen! is een online Travel & lifestyle magazine, waarin we onze lezers mee willen nemen in de reisvibe. Of dat nu op reis of thuis op de bank is. Met onze artikelen hopen we onze lezers te inspireren, herinneringen boven te halen en handige tips mee te geven. In onze giftshop zoeken we naar unieke producten die het reisgevoel versterken. Ook ontwikkelen we eigen producten die hierbij aansluiten. Producten voor én door reizigers dus!

Traveljunkies met een giftshop

Traveljunkies Mirjam en Annemarie trekken er graag op uit om de wereld te ontdekken. Bij elkaar opgeteld hebben ze al een groot deel van de wereld gezien. Ze vinden het leuk om anderen te inspireren, adviseren en vooral te motiveren meer te reizen. Met hun unieke producten kan jij het reisgevoel in huis halen. In de Travel giftshop vind je onder andere hamamdoeken, shoppers, een geweldige muursticker, toffe kussenslopen, travel journals en een heuse lamp van een wereldkaart. Als dat geen reiskriebels oproept!

Traveling DutchiesTravel shirt van Ik wil meer reizen!

Winactie – GESLOTEN

Van Ik wil meer reizen! mag ik aan 2 winnaars een tof travel shirt weggeven! De travel shirts hebben een fairtrade keurmerk en zijn bedrukt met milieuvriendelijke inkt. De stof voelt aangenaam zacht en is heerlijk koel in de zomer en lekker warm in de winter. En natuurlijk staat er een gave print op het shirt! Je kunt kiezen uit een top of een shirt voor dames of een shirt voor heren. De shirts zijn er in drie verschillende prints: Adventure is waiting, let’s go!, Dream Travel Discover en Travel Addict. Kijk even in de giftshop om te bepalen welk travel shirt jouw voorkeur heeft.

Doe mee & win een travel shirt!

  • Volg mij op Twitter om deel te nemen aan deze winactie en/of kom mij volgen op Instagram
  • Ik zou het leuk vinden dat je mij komt volgen op Facebook
  • Ik ben ook te volgen via Bloglovin’
  • Als je het leuk vindt kan je Ik wil meer reizen! ook volgen op TwitterFacebook of Instagram
  • Laat in je reactie weten dat je mee wilt doen aan de winactie én welk travel shirt je ’t leukste vindt. Reageer uiterlijk op vrijdag 22 april om 23:59 uur. Ik stuur de winnaar een e-mail om het adres op te vragen, dus vul een geldig e-mailadres in zodat ik contact met je kan zoeken.

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
28 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Tjapke | Tjapke Op Reis

Oh, wat leuk, ik doe zeker mee met deze winactie! Ik zou gaan voor het shirt met Travel Addict erop, want ik ben nu eenmaal heel erg verslaafd aan reizen! Zou tof zijn als ik ‘m kan dragen tijdens onze roadtrip door Noorwegen deze zomer! 😉

Aniek - travelwriter.nl

Wat leuk! Ik zou het Dream Travel Discover shirt graag in mijn koffer stoppen tijdens mijn volgende reis! 😊

Erna Hegeman

Wij, Jan en ik, vertrekken 1 mei voor een camper-roadtrip naar de VS. Omdat Jan op 1 mei ook jarig is, zou ik hem graag verrassen met dit prachtige Travel Addict t-shirt!

anto

Gaaf! Ik had hun shirts al een keer bekeken. Volgen op al je kanalen doe ik uiteraard al. Waarom ik? Omdat ik een adventurer in hart en nieren ben en het adventure shirt mij dus op het lijf is geschreven 🙂

Fenna 't Jong

Super tof! Ik zou héél erg graag kans maken op een te gekke top voor dames.. En als echte travel addict is het niet heel gek dat ik voor deze opdruk kies 😊

Yvonne

Leuke winactie! Natuurlijk volg ik je al op de social media waar ik zelf actief ben en ik zou het erg leuk vinden een Travel Addict shirtje te winnen. 🙂

Kelly | Dutchie on the Road

Wat leuk! Uiteraard volg ik je al op social media 🙂 en ik vind vooral het shirt met Dream Travel Discover erg leuk.

ivonne

Wat een leuke winactie! Ik volg je overal al, dus daar kan ik niets meer aan toevoegen. Ik zou graag het t_shirt met Travel addict winnen. Helemaal te gek dat het een Fair Trade keurmerk heeft, daar hou ik van!

Rowan - sillysis.nl

Mijn favoriet is de dream, travel discover! Wat een leuke webshop is het toch he!
Ik volg je al, dus dat komt goed uit. 😉

Baie Goed door Madrina

Oeps, ik volgde je nog niet op Bloglovin’. Dat is bij deze in orde 😉
Ik blijf maar snuisteren in de webshop. Zo’n leuke spulletjes sèg. Ik heb dit weekend voor mijn verjaardag een mooi reisdagboek en een grote scratch map gekregen. Zou het niet leuk zijn om in mijn dagboek te schrijven en de landen op mijn wereldkaart te doorschrappen terwijl ik zo’n t-shirt van Dream Travel Discover draag? 🙂

Sjoerd

Ik wil een t-shirt voor mijn vriendin winnen:-)
Mag dat?
(Dameshirt maar S met Travel Adict)
Omdat ze veel reisde en een echte addict was maar dit fysiek nu nauwelijks meer kan
Dat haar reisspirit en levenslust iig nog maar overeind mag blijven! (Met djt T-shirt kan ze het aan iedereen laten zien)

Ik volg je al een tijd op facebook en op dezs website. Meer social media heb ik niet?
Dat er nog maar vele mooie reizen mogen komen 🙂

Shere

Super gaaf winactie! Ik volg je overal en ik zou de shirt Adventure is waiting, let’s go willen winnen

Danique

Toffe actie Marcella! Ik vind het Dream Travel Discover T-shirt wel erg tof! En uiteraard volg ik je overal al haha ;).

Inge

Wat een leuke website is ‘Ik wil meer reizen’! Thanks dat je me daar kennis mee hebt laten maken 🙂 (voel me erg aangesproken door de website naam en wat een leuke gadgets, kleding en assecoires hebben ze!) Doe zeer graag mee aan deze winactie! Zou zeer graag het dames t-shirt winnen en denk dat Travel Adict de leukste tekst vind 🙂 Ik zou graag meer gaan reizen en volg je avonturen dan ook op de voet in de hoop dat ik dit ook meer kan gaan doen! Je ook gaan volgen op twitter en zag je oproep voorbij komen.… Lees verder »

Sandra

Ooooh Marcella, wat een ontzéttend leuke winactie is dit! Ik MOET hier aan moet doen natuurlijk, dat begrijp je zelf ook wel denk ik hihi. Het travel addict shirt vind ik het tofst! Ik volg je overal en ‘ik wil meer reizen’ volgde ik al! En nu duimen. 😀

Wat een leuke actie (en webshop)! Ik volgde jullie allebei al en vind het dames hemdje met dream, travel, discover het mooiste!

Michal | Reiswijzer kids&co

Leuke actie Marcella. Ik volg jou en Ik wil meer reizen! al. Mijn voorkeur gaat uit naar het shirt ‘traveler’. En nu maar hopen dat ik win 😉

Annemarie

Wat een leuke winactie! Als ik win (fingers crossed…) zou ik kiezen voor het t-shirt ‘Dream, travel, discover’. Zal ik m’n adres alvast doorgeven? 🙂

Stéphanie

Het is goed dat je mij op deze toffe winactie attendeerde want ik doe heel graag mee! Als actieve vakantieganger en outdoor liefhebber gaat mijn voorkeur uiteraard uit naar het Adventure is waiting t-shirt. En hoe gaaf zou het zijn als ik deze tijdens mijn kampeer rondreis door Corsica kan dragen.. Nu duimen maar! 🙂

Nina

Super leuk! Ik zou gaan voor: T-SHIRT WERELDKAART ‘TRAVELHAPPINESS’

Mandy

Super toffe winactie!Ik wil meer reizen heeft zoveel leuke travel gadgets (want it all). Is het gek als ik als vrouw zijnde voor het travel addict mannenshirt ga? Ik customize het wel tot een vrouwen shirt. Volgens mij volg ik iedereen overal!

Anita te Gussinklo

Super deze leuke actie.
Het Dames reisshirt ‘Traveler’ vind ik erg leuk, met de palmboom..
Ik doe graag mee en volg je via Bloglovin,Facebook & Twitter

Maudgeniet.nl

Toffe actie weer Marcella! Ik doe ook mee 🙂 Ik volg jou & ik wil meer reizen overal al, hihi. Na lang twijfelen, kies ik voor het shirt T-SHIRT WERELDKAART ‘TRAVELHAPPINESS .. In het grijs, erg leuk! 🙂

lottevdw

Wat een leuke winactie! Ik volg je al overal en ook de avonturen van de leuke dames van ik wil meer reizen/travelingdutchies al 🙂 Het mannenT-shirt met de wereldkaart “travelhappiness” zou ik heel fijn vinden om te winnen, dan kan ik mijn vriend er mee verrassen!

Kimly

Mijn *Dream* was om naar Spanje te *Travel*en, nu is Valencia even mijn thuisbasis en vanuit daar *Discover* ik de rest van Spanje! Toevallig (maar echt waar) past die ene dames top precies bij mijn verhaal 🙂

Minke

Ohh wat leuk!! Het Dream Travel Discover shirt vind ik echt heel gaaf! 🙂

Oh, wat ontzettend leuk, ik doe zeker mee met deze winactie! Ik zou gaan voor het hemdje met Dream Travel Discover erop! Hoe leuk! 🙂

28
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x
()
x