Winacties

Winactie – Maak kans op een duurzame Rockbook!

8 november 2016
Rockbook travels

Hoe digitaal ik ook ben, ik blijf het fijn vinden om te schrijven in een notitieboekje. Op mijn werk heb ik er eentje, maar ook op reis schrijf ik over onze belevenissen. Bij On The Rocks vond ik de perfecte combinatie tussen duurzaamheid én een fijn notitieboekje. Nieuwsgierig geworden? Ik geef 2x een Rockbook weg!

Rockbook

Papier van steen

Uh, een notitieboekje van steen? Ja, dat kan! Bij On The Rocks geloven ze dat verhalen opschrijven en offline verbinding zoeken iets is wat mensen altijd zullen blijven doen. Het opschrijven van verhalen willen ze aanmoedigen, maar wel op een duurzame manier. En dus heeft Anne van On The Rocks papier van steen ontwikkelt. Duurzaam en klimaatneutraal. Rockbook is niet stug en zwaar, maar juist soepel en zacht. Ik heb zelf de softcover turquoise ontvangen, en ik ben echt verrast door dit fijne boekje. Ik weet zeker dat ie met me mee reist naar mijn volgende (verre) bestemming om al mijn avonturen vast te leggen!

The world needs more rockstars!

RockbookDoe mee! 2x een Rockbook in een kleur naar keuze

Ik geef in samenwerking met On The Rocks aan twee geluksvogels een softcover Rockbook weg. Je kunt zelf je favoriete kleur kiezen in de webshop. Om mee te doen, laat je mij op Facebook weten voor welke kleur je gaat. Natuurlijk ben ik ook benieuwd waar je jouw Rockbook voor wilt gebruiken!

  • Volg mij op Twitter, Instagram of Bloglovin’ om deel te nemen aan deze winactie 
  • Vertel mij op Facebook welke kleur Rockbook je wilt. Ik zou het leuk vinden dat je mij ook komt volgen op Facebook. Ik maak de winnaar bekend op Facebook, dus als je mijn pagina volgt, dan weet je direct of je gewonnen hebt!
  • Anne vindt het leuk dat je On The Rocks komt volgen op Facebook, Instagram en/of Twitter.
  • Laat een reactie achter op dit artikel met een geldig e-mailadres. Ik stuur je op dat adres een mailtje als je gewonnen hebt.
  • Like & reageer op Facebook uiterlijk op woensdag 16 november om 23:59 uur. De winnaars mail over de winactie, dus vul een werkend e-mailadres in bij je reactie. 

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
15 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Minke Wink

Superleuk! Ik doe mee 🙂

Tjapke | Tjapke Op Reis

Wat leuk! Ik ben ook een echte fan van notitieboekjes en deze zien er echt superleuk uit! 🙂 Ik doe zeker mee met deze actie!

Co

Leuke actie! Ik doe ook mee 🙂

klaske

ik doe ook graag mee

Jasmijn

Ja!!! Helemaal geweldig en doe graag mee!!

Maud - Maudgeniet.nl

Wat leuk Marcella, ik doe graag mee! Ik ben gék op notitieboekjes.

Anita H.

Hey, wat leuk. Ik ga meteen reageren.

Lieke van Veen

Ik doe heel erg graag mee voor de turqoise variant. Het zijn echt super mooie boekjes.

twitter _liekeee
instagram liekevv24
http://www.bloglovin.com/liekevanveen8
facebook lieke van veen

Margje Kooistra

Gave actie Marcella, ik doe mee!

Tessa

Superleuk! Heb er al een paar keer naar gekeken maar dit zou natuurlijk ideaal zijn!

ivonne

Leuk, ik ben ook nog steeds van het papier! Ik doe mee.

Elisa | Lies rond de wereld

Wat leuk! Ik doe ook mee!

Marguerita

Notitieboekjes zijn altijd handig! Ik zou een roze kiezen

Xaviera Jamie Jansen

Ik doe reuze graag mee aan deze unieke actie en wanneer ik een kleur uit mag zoeken dan zou ik de lichtgroene Rockbook willen winnen voor al mijn nog te maken avonturen!

Tessa - Dazzling Travels

Op de valreep doe ik graag mee! Wat een gave notitieboekjes zijn dat!

15
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x
()
x