Winacties

Winactie – Ik geef 3x een lightbox cadeau!

7 februari 2017
Lightbox Radbag

Toen ik in december een winactie met Radbag had, wist ik al wat ik zelf graag wilde bestellen. Ik vond de lightbox zo tof! Superleuk dat ik er nu zelf eentje heb én er drie cadeau mag doen! Doe mee & maak kans op een tof cadeau!

Make your own magic!

Hoe leuk is dat, een heuse lightbox in je huis! Er zitten 85 letters en symbolen bij. Zo kan je je tekst opleuken met een hartje, sterretje, uitroepteken of een hashtag. Wij gebruiken ‘m nu om af te tellen naar Sevilla, maar daarna komt onze volgende bestemming erop. Maar je kan er natuurlijk ook een gave quote op zetten. Of iets anders leuks of liefs. Mogelijkheden genoeg! We hebben trouwens een losse adapter bij de lightbox gekocht, maar je kunt er ook zes batterijen in doen.

Lightbox Radbag

Doe mee & maak kans op een cadeau van Radbag!

Radbag is een leuke online webshop vol originele cadeaus. Ik geef in samenwerking met Radbag aan 3 geluksvogels een toffe lightbox weg! Een leuke eyecatcher voor in huis! Ik ben benieuwd welke tekst jij op je lightbox zet, dus stuur me zeker even een foto zodra je jouw cadeau een plekje in huis hebt gegeven. 

Wat moet je doen?

 • Volg mij op Facebook, Twitter, Youtube of Instagram of  om deel te nemen aan deze winactie. Ik maak de winnaar bekend op Facebook, dus als je mijn pagina volgt, dan weet je direct of je gewonnen hebt! 
 • Like dit bericht over de winactie op Facebook en laat eventueel een reactie achter. Het bericht delen is extra lief!
 • Radbag vindt het leuk dat je hen komt volgen op Facebook, Twitter en/of Instagram
 • Laat een reactie achter op dit artikel met een geldig e-mailadres. Ik stuur je op dat adres een mailtje als je gewonnen hebt.
 • Like & reageer uiterlijk op vrijdag 17 februari om 23:59 uur. De winnaars kies ik via de website random.org. De winnaars maak ik bekend op Facebook! 

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

You Might Also Like

 • Ling Choi 7 februari 2017 at 08:12

  Yes, een lightbox staat al op mijn lijstje. Zo leuk om eindeloos je teksten te varieren. Ik volg jullie beide op Facebook. Leuke winactie! Ik hoop op een portie geluk.

 • Marjolein 7 februari 2017 at 08:15

  Leuke actie Marcella. Zo’n lightbox lijkt mij super tof om in huis te hebben 🙂

 • Pien 7 februari 2017 at 08:18

  Leuk! Ik doe mee. Zou super staan in ons nieuwe huis! Op Suus haar kamer, woonkamer enz!

 • Jenn 7 februari 2017 at 08:28

  Leuke actie, ik doe graag mee!

 • Nynke B 7 februari 2017 at 08:29

  Wat leuk zeg en met deze nog steeds donkere dagen licht het mooi op.

 • Simone 7 februari 2017 at 08:29

  Super leuke actie! Ik ben dol op deze lightbox en doe heel graag mee! 🙂 Niet voor mezelf dit keer, maar zodat ik een vriendin kan verrassen! <3 Ik heb alle bovenstaande stappen gevolgd. Liefs, Simone

 • Fiza 7 februari 2017 at 08:36

  Zo leuk, zag dit net voorbij komen op FB (volg je al een tijdje ^_^ ). Wat voor site is Radbag?

 • Wendy 7 februari 2017 at 08:41

  Wat ontzettend leuk. Ik zou graag mijn Jan (die bijna jarig is) verrassen met deze box en er een surprise tekst opzetten met onze volgende reisbestemming. Hij weet hier niks van en het wordt een grote verrassing voor zijn verjaardag. Daarna zou ik hem ieder jaar vullen met teksten die ons aan onze reizen herinneren.

 • Aniek -travelwriter.nl 7 februari 2017 at 08:59

  Wat leuk! En een goed idee om af te tellen voor een volgende reis 😊

 • Sieds | Sieds My Travels 7 februari 2017 at 09:07

  Erg leuke actie Marcella, ik doe graag mee! Mooi idee inderdaad, om de lightbox te gebruiken voor de volgende bestemming van een reis, dat wordt voor mij de Azoren.. Veel plezier in Sevilla alvast.. 🙂

 • Lynn Mahieu 7 februari 2017 at 09:38

  Ik heb al een paar keer meegedaan om een bon voor radbag te winnen zodat ik de lichtbak kon kopen, nu doe ik natuurlijk heel graag mee om de lichtbak zelf te winnen! 😀

 • Domien 7 februari 2017 at 09:39

  Ik doe graag mee voor mijn vriendin!

 • Anita te Gussinklo 7 februari 2017 at 09:43

  Super leuk, zo’n lightbox.
  Ik doe heel graag mee. en volg je via alle sociale media kanalen
  Ook Redbag

 • Suzanne 7 februari 2017 at 10:12

  Waaah supergaaf! Dit past helemaal in mijn thuiskantoor natuurlijk: SuusjeHQ. Dat zou ik erop zetten, afgewisseld met inspirerende quotes over reizen, leuk werk en geluk. Zoals ‘Good things come to those who hussle’ of ‘eat well, travel often’.

 • cobi 7 februari 2017 at 10:18

  O die is echt heel erg gaaf! Ik loot heel graag mee

 • Vodi 7 februari 2017 at 12:50

  Dat ziet er heel leuk uit! Ik doe graag mee.

 • Marrit 7 februari 2017 at 12:57

  Wat gaaf, mooi… Doe graag mee. Leuke winactie. Lees graag jouw blogs. Vooral over Canada, zo herkenbaar en speciaal. Afgelopen week bij de fotoshoot van onze dochter hadden ze een lichtbak staan, zo leuk… Zou ik ook graag gebruiken om foto’s van te maken met teksten bijv. voor onze dochter. Zoveel ideeen.

 • Elisa | Lies rond de wereld 7 februari 2017 at 13:45

  Wat gaaf! Ik doe ook graag mee 🙂

 • Liesbeth 7 februari 2017 at 14:31

  wow! daar heb ik ook naar gekeken op de site van Redbag, zo gaaf en zo leuk om steeds weer aan te passen. Zou hier in huis een heel mooi plekje kregen!

 • Diana | Stripe Away 7 februari 2017 at 14:39

  LEUK zo lightbox – elke keer wil ik er een kopen maar kom het er niet van. Nu maar is aan deze actie mee doen want wie weet :).

 • Anita H. 7 februari 2017 at 16:03

  Aan alles voldaan. Ik doe graag mee.

 • Joyce rdt 7 februari 2017 at 16:20

  Wat tof, ik doe heel heel heel graag mee.
  Ik ga doen wat er van me wordt gevraagd haha. Liefs.x

 • Manouk - Groetjes uit Verweggistan.nl 7 februari 2017 at 17:54

  Weer zo’n leuke winactie! Vooral aftellen vind ik een goed idee, voor de volgende reis 🙂

 • Sheila 7 februari 2017 at 18:56

  Leuke actie. Ik heb er ook één in huis staan. Ze zijn zo leuk!

 • Rowan 7 februari 2017 at 19:21

  Jaaa dit is leuk! Ik ga zaterdag voor het eerst uit huis, naar een supermooi appartementje in Amsterdam. Deze coole lightbox zou perfect in mijn nieuwe kamer passen. 😀

 • Susanne Dons-Hergarden 7 februari 2017 at 19:21

  Wat een super leuke actie. Ik ben nu op zoek naar een lightbox en kwam dus ook bij Radbag langs. Maar even wachten met bestellen, wie weet win ik wel. Ga deze lightbox gebruiken voor mijn fotografie.

 • Merel 7 februari 2017 at 19:29

  Wat super leuk! Staat denk ik super leuk in mijn nieuwe kamer in Groningen. Ik volg je op facebook/twitter/instagram en heb Radbag gevolgd op instagram. En nu maar duimen haha

 • Marian B 7 februari 2017 at 19:38

  Toffe actie! Een lightbox staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Voor op de babykamer of toch gewoon in de huiskamer, afwisselen kan natuurlijk ook. Hopelijk staat ie hier binnenkort en anders weet ik in ieder geval wat ik voor mijn verjaardag kan vragen 😉

 • Josanne Reisblogger 7 februari 2017 at 20:39

  Wauw leuk!
  Als eerste zou ik er celebrate life! opzetten.

 • Anna 7 februari 2017 at 22:34

  Hele leuke winactie! Wil al een tijdje zo’n lightbox kopen voor in mijn nieuwe appartementje. Maar misschien win ik hem zo wel :)!

 • Linda Raaijmakers 7 februari 2017 at 23:03

  Wat gaaf!! Ik wil graag zo’n lightbox winnen 😀 en daarvoor heb ik het volgende gedaan:
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: lindavanduren/ (volg)
  Google+: lindaenbjorn (gedeeld)

  groetjes Linda

 • Jee plus Jee 7 februari 2017 at 23:23

  Alweer zo’n leuke winactie van je! Wij loten weer graag mee!

 • Sandra 8 februari 2017 at 00:46

  Oehoeee dit is zó leuk!! Ik wil al zo lang een lightbox, maar vind het gewoon te duur om er eentje te kopen. Moet echt opletten met geld uitgeven, met vooruitzicht op de reis over 6,5 week. Ik kan altijd een poging wagen door mee te doen natuurlijk, hihi. Ik doe dus mee! Jou volg ik overal al, heb het bericht op Facebook geliked en volg Radbag op Instagram en Twitter. 🙂 Ik ga duimen!!

 • rewana huntink 8 februari 2017 at 02:00

  Cool, euh zoveel mogelijkheden;)
  denk dat ik er, ‘make your dreams come true’
  of ‘shine like a star’ of ‘my super hero’ of…..
  whahaha, zo leuk!
  Ik waag een gokje;)!

 • Claudia Diependaal 8 februari 2017 at 02:33

  Een superleuke actie. Ik doe dan ook erg graag mee. Ik volg je overal. Op Twitter heet ik Clautje35. De rest overal mijn eigen naam.

 • Lotte - scratchingmymap 8 februari 2017 at 08:52

  Oooh wat een leuke acties is dit! Nu dat we weer thuis zijn na drie maanden reizen, heb ik zin gekregen om ons huisje nog wat meer in te richten en zo’n lightbox staat al een tijdje op mijn wishlist. Fingers crossed dus hier! (Ik volgde je al lang op social, maar dat weet je wel. ;-))

 • Alyt van der Heide 8 februari 2017 at 10:13

  Aan Marcella,

  Doe heel graag mee. Heb er zelf al een in de woonkamer staan. Maar mijn dochter (bijna 7 jaar) wil er ook graag een voor haar slaapkamer. Ze wil er woordjes op schrijven die ze heeft geleerd.

 • Trezie Meuwissen 8 februari 2017 at 12:35

  Hee Marcella, Ik heb het al op Facebook aangegeven. Ik loot heel graag mee!!! Groetjes Trezie

 • Riekie Bos 8 februari 2017 at 12:41

  TE GEK & SUPERLEUK en ik waag graag een kansje!
  Ik volg jou en Radbag allebei al een tijdje op Facebook en op twitter.
  Fijne week, duim duim duim en groetjes van Riekie

 • Kirsten | Travelaar.nl 8 februari 2017 at 14:22

  Oke, nog nooit wat gewonnen, maar ik proberr het stug nog een keer!! 😉 Super leuke winactie. Zou leuk zijn als dit op ons wacht als we weer terugkomen 🙂

 • Maud - Maudgeniet.nl 8 februari 2017 at 14:37

  Jaaaa, zo’n lightbox vind ik ook ontzettend leuk! Ik doe graag mee aan deze actie.. Deze lightbox lijkt me super tof op één van de kinderkamers straks! Of in mijn mooie kast die in de woonkamer staat te pronken, hihi.

 • D. Mueters 8 februari 2017 at 16:17

  Héél graag maak ik kans. Zou super tof zijn in ons nieuwe huisje!!

 • Anja 8 februari 2017 at 16:48

  Geweldig, een lightbox staat al heel lang op mijn verlanglijstje, maar tot nu toe sta ik met lege handen 😉

 • Jody 8 februari 2017 at 17:44

  Gaaf! Zou hem heel graag winnen! 😃 staat vast heel cool hier in de keuken! 🍴😋

 • Stéphanie 8 februari 2017 at 19:01

  Leuk leuk leuk! Ik doe graag mee 🙂 Deze lightbox zou ik een mooi plekje in de woonkamer geven, zodat we kunnen aftellen tot onze reis naar Noord Noorwegen.

 • Debbie Meijer 8 februari 2017 at 21:44

  wat een geweldig leuk cadeau voor in ons nieuwe huis!! GRAAG ❤

 • Co 8 februari 2017 at 21:45

  Leuke actie! Ik ben nog op zoek naar nieuwe items voor mijn (hopelijk nieuwe) huis. Dus ik doe ook een poging om er eentje te winnen 🙂

 • IngeVdp 8 februari 2017 at 21:58

  Hey Marcella.
  Ik volg je op FB. en op Twitter (met Yimainge)
  Zou supertof zijn zo’n light box te winnen omdat ik heel graag affirmaties die ik nu iedere dag op briefjes schrijf om hoop te houden (in een behoorlijke K .. #!¥§ situatie) vol in het zicht zou kunnen willen zetten om er nog meer mee geconfronteerd te worden. Hoop doet leven!

 • michal | Reiswijzer kids&co 8 februari 2017 at 22:51

  Hi Marcella, wat een leuke winactie. Ik doe graag mee!

 • Tamara TS 9 februari 2017 at 01:04

  Geweldig zijn ze, die Lightboxen!!! Ik heb er al een tijdje 1 op mijn verlanglijstje staan, omdat het me heel tof lijkt om een lightbox in mijn blogfoto’s te gebruiken. Daarom doe ik heel graag mee en ik heb alle stapjes gedaan.
  (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram & Twitter @paramara1982, YT Tamara TS)

 • suzan tolk 9 februari 2017 at 08:33

  Wieehoeeeee wat super gaaf zeg marcella 😄😄 super leuk in ons nieuwe huisje 🏡 heb bij zoveel mensen al zo’n mooie lichtbox gezien ik zou het echt leuk vinden als mijn meiden en ik er ook van mogen genieten 😍💜 echt zo onwijs leuk met de tekst die je zelf kunt bepalen echt helemaal leuk ik ben DOL enthousiast en ga meteen al je stapjes doen de pagina s volgen en het bericht delen ✔

  Fijne dag gewenst

  Groetjes suzan 🍀

 • Wendy v V 9 februari 2017 at 15:51

  Ik vind die lightboxen zo leuk, dus ik doe graag mee.
  Nu hard duimen dat ik ga winnen natuurlijk!

 • Kelly | Dutchie on the Road 9 februari 2017 at 20:21

  Hartstikke leuk! Ik doe graag mee 🙂 .

 • Berendina 10 februari 2017 at 12:17

  Lijkt mij zo leuk om in de woonkamer te zetten en gekke spreuken te verzinnen
  Screw winter spring is coming

 • shere 10 februari 2017 at 22:08

  leuke actie!! wij doen ook mee. Ik ben op zoek naar een lightbox niet alleen voor de texten maar ook om met de kinderen montessori activiteiten te doen 🙂

 • Miekske Dingens 11 februari 2017 at 20:21

  Wat een leuke actie!!! Heel graag een kansje voor onze kapoen!!! Zou zo leuk zijn op de kinderkamer! <3 Fingers crossed!

 • Betti 12 februari 2017 at 02:26

  Superleuk! Doe graag mee

 • Els 13 februari 2017 at 09:01

  Ik doe graag mee. Lijkt me leuk om op de babykamer neer te zetten.

 • Nicole 13 februari 2017 at 10:26

  Yes ik doe mee!!

 • Sharon de Ridder 13 februari 2017 at 13:59

  Toffe actie! ik heb jouw pagina en die van Radbag geliked op Facebook… Nu duimen maar!

 • Patricia de crom 13 februari 2017 at 21:37

  Supergaaf voor op de grote stoer/lief jongens kamer die onze jayden binnenkort krijgt met de tekst
  Jayden 100%stoer

 • joycevdv 14 februari 2017 at 11:16

  Leuk! teksten veranderen en steeds weer wat anders in huis.Kijk er al vaak naar, maar koop het steeds niet.
  Vandaar maar een win kans wagen.
  Ik vind jou en redbag leuk op fb en het bericht over de winactie ook

 • Moniek 16 februari 2017 at 20:18

  Radbag is zoooo’n toffe site, al die eenhoorn-goodies…
  En inderdaad, die lightbox is gaaf!
  Ik volg je op FB en Twitter (en krijg meteen weer zin om op reis te gaan 😉 )

 • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) 16 februari 2017 at 22:39

  Super leuk! Over een tijdje gaan we de woonkamer aanpakken en daar zou ik heel graag een lightbox plaatsen. Die heb ik nu al een tijdje op mijn wensenlijstje staan namelijk 🙂