Roadtrips

Rental car Italy

Road America

Liefde voor roadtrips!

Wij trekken er graag met de auto op uit op een land te ontdekken. Het fijne van een roadtrip is dat je volledig je eigen plan kunt trekken en kunt stoppen waar je wilt, en wanneer je dat wilt. Je kunt vooraf je route bepalen en je accommodaties reserveren, of juist ter plekke alles regelen. Ook als je alles al vastgelegd hebt, kan je onderweg gewoon stoppen op een mooie plek. Om er lekker te lunchen of een prachtige wandeling te maken. Alles kan, want jij bepaalt wat je gaat doen! Zomaar afslaan bij een interessante weg en maar zien waar je terecht komt levert meestal een unieke ervaring op.

Heb je de filmpjes van onze roadtrips al gezien?

Van Ierland en IJsland naar Nieuw-Zeeland en Canada

We maakten al roadtrips in diverse landen. Ik schreef over al onze reizen artikelen, zodat je hier voor een flinke portie inspiratie goed bent. Op deze pagina vind je de routes van de roadtrips die we gemaakt hebben. Doe er je voordeel mee en plan zelf ook een fijne roadtrip! Vragen? Let me know!

Wij maakten de volgende roadtrips: Amerika (Florida, het westen en The Great Lakes), Canada (Oost & West, met auto en met een camper) Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, Normandië (Frankrijk), Duitsland, Ierland, Cuba, Dolomieten (Italië), Noord-Ierland en IJsland. Meer routes vind je hier binnenkort!

Handige reisgidsCapitool AmerikaCapitool Canada & Insight – Nationale Parken West USA
De perfecte wegenatlas met ringband: The Rand McNally Road Altas 2017

 

Nieuw-Zeeland

 

Lees meer over reizen in Nieuw-Zeeland!

 

Amerika & Canada

 

Lees meer over onze roadtrips in Amerika & Canada!

 

Cuba

 

Lees meer over Cuba!

 

Europa

 

Lees meer over onze stedentrips en roadtrips in Europa!

View of views, Lake Matheson, New Zealand

No Comments

Leave a Reply