Tag-lijstjes

Project Positief Tag

26 oktober 2014

Marcella in Amerika

Geluk vermenigvuldigt zich als je het deelt’ zegt Dagmar van By Dagmar Valerie. Ze wil met haar Project Positief anderen besmetten met positiviteit. Een zeer goed initiatief want wij Nederlanders kunnen goed zeuren, maar hebben het over het algemeen heel goed. Ik focus dan ook op geluk met mijn happylists. Hoog tijd voor een positief lijstje!

Wat is je favoriete quote en waarom?
De quotes ‘Live your life and don’t let your life be lived by others’ is er eentje die ik jaren geleden las, maar zelden tegen kom. Ik vind hem wel mooi omdat ik vind dat veel mensen zich ongevraagd teveel met anderen bemoeien. Ik vind het mooi om op eigen kracht veel te bereiken. Live your life!

Welke droom zou je in je leven willen realiseren? Yes you can!
Ik heb al roadtrips gemaakt in Nieuw-Zeeland en Amerika, maar ik zou graaaaag rondreizen door Australië. En omdat het land onwijs groot is zou ik er ’t liefst zoveel mogelijk zien en dus maandenlang rondreizen. We hebben twee keer vijf weken verlof gehad voor onze reizen, maar een paar maanden is een ander verhaal. Toch zou ik onwijs graag deze droom waarheid maken.

Wat betekent geluk voor jou?
Zeer veel! Het leven is te kort om niet gelukkig te zijn, dus doe vooral wat jou blij maakt! Ik word blij van reizen en dus trek ik er samen met mijn man zoveel mogelijk op uit om nieuwe landen te ontdekken, ons onder te dompelen in de prachtige natuur en fijne ervaringen op te doen. Zo waardevol om deze passie te delen!

Marcella bij Colosseum in Rome

Wie kan jou ontzettend opvrolijken?
Mijn man is de liefste en kan me echt altijd opvrolijken. Toen mijn vader vorig jaar opeens zeer onverwachts overleed was hij er altijd voor me en kon ik op hem bouwen. Maar ook op andere momenten tovert hij een lach op mijn gezicht. Top, zo’n onwijs lieve man!

Voor wat mogen we je ‘s nachts wakker maken?
Voor erg weinig eigenlijk. Ik ben best een bezig bijtje, maar ik heb m’n nachtrust goed nodig om op te laden.

Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?
Ik herinner het me dat ik laatst de tranen in m’n ogen lachte, maar ik weet de reden niet meer. Hoeft ook niet want zo’n lachbui is onwijs fijn en lekker positief!

Op welke prestatie ben je ontzettend trots?
Jaaaren geleden zat ik 13 uur lang op mijn fiets om de Elfstedentocht te fietsen. Ik trainde er maanden voor en fietste de 240 kilometer uit op karakter. Het gaf onwijs een kick om zo’n prestatie te leveren, maar ik heb het sindsdien niet over gedaan.

Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?
Geniet van het leven en maak je dromen waar. ‘Later’ kom niet altijd, dus ga ervoor en leef je droom. Als er een deur dicht gaat, gaan er vaak meerdere open. Benut je kansen en kies voor je eigen geluk. Enjoy!

You Might Also Like

30 Comments

 • Reply Saskia 26 oktober 2014 at 10:03

  Mooi Ingevuld! Mooi quote ook, beetje wat ik als afsluitend bericht gebruikte. Ook helemaal eens met je laatste zinnen.

  • Reply Marcella 27 oktober 2014 at 16:40

   Ja klopt, mijn tekst lijkt wat op die van jou. We zijn het eens, mooie instelling!

 • Reply Evelyn 26 oktober 2014 at 10:45

  Ah ik zeg boeken! Gewoon paar maandjes tussenuit en Australie ontdekken, het is zo’n fantastisch land! ik hoop ook snel terug te gaan!

  • Reply Marcella 27 oktober 2014 at 20:04

   Haha, dat klinkt lekker enthousiast! Ik heb voor volgend jaar eerst andere plannen, maar die Australië-droom hoop ik zeker te realiseren! Heb jij alweer gave reisplannen Evey?

   • Reply Evelyn 3 november 2014 at 16:32

    Ja zeker! Ben ah sparen voor een verre reis. Datum nog onbekend!

    • Reply Marcella 3 november 2014 at 18:51

     Locatie wel bekend? 😉

     • Evelyn 3 november 2014 at 18:54

      Moet n surf en snowboardreis richting oceanië worden XD

     • Marcella 3 november 2014 at 18:58

      Heerlijk, klinkt goed!!

 • Reply Rosanne 26 oktober 2014 at 11:52

  Prachtig blogje Marcella! Inspirerend.

 • Reply glamorouslifestyle 26 oktober 2014 at 11:23

  Erg leuk ingevuld!

 • Reply Daphne 26 oktober 2014 at 13:51

  Australie! Jaa daar moet je echt naartoe. Het is daar heerlijk. Heel anders dan Nieuw Zeeland, maar absoluut een heerlijk land!

  • Reply Marcella 27 oktober 2014 at 20:07

   Het lijkt me zo’n onwijs fijn land! Ik baalde dan ook flink toen we urenlang boven dat geweldige land vlogen, op weg naar Nieuw-Zeeland. Ik had liever beide bewonderd natuurlijk. Maar goed, het zijn we dure landen en je hebt er flink wat tijd voor nodig… Toch hoop ik ooit weer down under te gaan!

 • Reply Mieke 26 oktober 2014 at 15:13

  Mooi ingevuld. Fijn om te lezen, al die positiviteit. En wat fijn dat jij en je man zo gelukkig zijn samen, ondanks dat het leven niet altijd makkelijk is.

  • Reply Marcella 27 oktober 2014 at 20:12

   Mooi, jouw reactie Mieke. Fijn om te lezen dat het zo over komt zoals ik dat graag wil. Ik ben zeker erg gelukkig met mijn hubby!

 • Reply Stephanie | Expeditie Aardbol 26 oktober 2014 at 17:22

  Mooi gezegd! ‘Later’ is helemaal geen garantie, dus vooral nu heel veel genieten.

  • Reply Marcella 27 oktober 2014 at 20:39

   Absoluut, zooo onwijs waardevol om te genieten ‘to the max’! Maar dat kan jij ook wel goed met je gave reizen 🙂

 • Reply LNNK 26 oktober 2014 at 17:31

  Wat een fijne blog meid 🙂 Zo stoer dat je zo’n lange tocht hebt gefietst!

 • Reply Anne 26 oktober 2014 at 18:19

  Jaaaa, Australië <3 Ik kan alleen maar zeggen: ga! Het is zo'n heerlijk land, en ohh, ik zou er ook echt graag weer naar terug willen.

 • Reply Linda 26 oktober 2014 at 20:16

  Wat een mooi antwoord op de laatste vraag 🙂 En Australië, ik zeg doen! 😉

 • Reply Sheelagh 26 oktober 2014 at 22:16

  Fijne antwoorden. Liefde voor positiviteit!

 • Reply Kimber 27 oktober 2014 at 10:20

  Heel mooi geschreven, dankjewel voor het delen!

  • Reply Marcella 27 oktober 2014 at 20:46

   Dankjewel voor je compliment. En ik ken je site nog niet, maar hij spreekt me onwijs aan. Ik ga dus even bij je lezen. Leuk om zo nieuwe sites te ontdekken!

 • Reply Sandra 27 oktober 2014 at 10:22

  Leuk Marcella! Vooral die quote, ik ben het helemaal met je eens. Ik word helemaal vrolijk van je post, dus dat positieve kun je goed overbrengen!

 • Reply Wandernan 27 oktober 2014 at 11:44

  Je quote is top. Ik kon hem op geen beter moment lezen 😉

 • Reply Taina 27 oktober 2014 at 15:13

  Genieten en dromen waar maken is een hele goed boodschap die ik mezelf regelmatig toespreek. Je vergeet snel te genieten omdat veel dingen ‘moeten’. Leuke tag! Misschien neem ik hem van je over;)

  • Reply Marcella 27 oktober 2014 at 16:24

   Leuk, neem hem vooral over! Ik kom snel weer bij je bijlezen 🙂

 • Reply Tari | TravelAlone 27 oktober 2014 at 17:19

  Wat een leuke tag!
  En de boodschap die je iedereen mee wil geven.. Zeer waardevol!

 • Reply Kirsten | Travelaar.nl 27 oktober 2014 at 17:32

  Wat heerlijk zo’n positieve post! Word er inderdaad vrolijk van 🙂 Mooie “laatste boodschap” ook.. Ik vergeet het nog weleens. Dan denk ik “dat kan nog wel”. Maar inderdaad, dat kan niet altijd! Goed om eens wat vaker bij stil te staan..

 • Reply Claudia 27 oktober 2014 at 20:37

  Wat goed om te horen dat je zo op je man kan bouwen. Ik vind deze tag echt heerlijk 🙂

 • Reply Sas 1 november 2014 at 14:54

  Je hebt hem erg leuk ingevuld. Heb hem met plezier gelezen 🙂

 • Leave a Reply