Blog

Meest gelezen blogs van 2015

15 december 2015
Meest gelezen blogs van 2015

Vorig jaar maakte ik een overzicht met meest gelezen blogs van 2014. Omdat het zo leuk is om te kijken welke van álle artikelen die ik in een jaar schrijf, nou het beste gelezen worden. In 2015 heb ik weer een totaal ander overzicht dan in 2014. Benieuwd naar mijn meest gelezen blogs van 2015?

Oslo, Norway

Fotoblog Oslo #3: wandelen in de natuur

Oslo, de leuke stad waar we eind september vier dagen door brachten. De stad met de idyllische Oslo fjord, het hippe Operahuset, het toffe Fram museum, het Vigelandpark met de blote beelden en de straatjes Telthusbakken en Damstretet met de leuke gekleurde huisjes. Maar wist je dat je aan ’t einde van lijn 6 prachtige natuur vindt? Hier kom je uit bij Vakre Sognsvann, een prachtig meer waar je omheen kunt wandelen. Tussen de locals die er hardlopen of wandelen met vrienden of familie. En als je uitgewandeld bent, kan je kilometers langs rivier Akerselva wandelen. Wat een prachtig gebied! Lees meer over Oslo!

Texel

Terschelling vs Texel

Ik ben dol op de waddeneilanden. Een dag op een waddeneiland voelt als een lang weekend. Zodra je los komt van het vasteland, voelt het alsof je vakantie begint. Ook al vaar je maar een half uur en maak je een dagtrip. De afgelopen jaren was ik vaak minstens een dag op Terschelling te vinden. In 2014 is Todo’s op Terschelling dan ook een meest gelezen blog. In het Valentijnsweekend was ik na vele jaren weer eens op Texel. Ik had er een paar heerlijke dagen. En dus maakte ik de blog Terschelling vs Texel. Benieuwd naar mijn favoriet?

America

Route roadtrip West-Amerika

Mijn eerste kennismaking met Amerika was in New York. Vervolgens reisden we naar Florida voor een korte roadtrip. We hadden de smaak te pakken, en dus maakten we een jaar later een geweldige roadtrip door West-Amerika. Onze route was niet het geijkte rondje van San Francisco naar Los Angeles. Wij begonnen in Seattle zodat we het geweldige Yellowstone National Park konden bewonderen. Het werd een te gekke reis vol hoogtepunten! Een geweldige route die ik iedereen kan aanbevelen!

Mount Robson, Canada

Voorbereidingen roadtrip West-Canada

De reis door Amerika was in 2011, dit jaar maakten we een geweldige camperreis door West-Canada. Voor vertrek deelde ik de blog Voorbereidingen roadtrip West-Canada die erg goed gelezen is. In deze blog schreef ik over onze reisplannen. Intussen schreef ik al diverse blogs over onze avonturen in Canada, een blog van onze complete route volgt nog. Ik kan je een roadtrip door Canada ontzettend aanbevelen, wat is het een ontzettend mooi en veelzijdig land!

Banks Peninsula, New Zealand

De Reis Top 5

Vlak voor mijn verhuizing naar Groningen lanceerde ik mijn allereerste zelfbedachte tag. In De Reis Top 5 beschrijf je jouw favorieten. Zo geef je aan wat jouw fijnste accommodatie is, de verrassendste stad, de mooiste kustlijnen, een onverwachts pareltje en de gaafste dieren. Het werd een groooot succes, de Reis Top 5 werd ontzettend vaak ingevuld! Zo leuk om de antwoorden van zoveel andere reizigers te lezen. Heb je hem nog niet ingevuld? Doe het dan alsnog! Ik bedacht trouwens ook nog een andere tag, De Vakantievragen-tag. Minder succesvol, maar wel in allerlei variaties op blogs gelezen. Leuk!

Étretat, FrankrijkNog meer meest gelezen blogs

Deze artikelen schreef ik allemaal in 2015. In de top 10 meest gelezen artikelen staan ook artikelen uit 2013 en 2014. Dus ook daarvan heb ik een top 5 gemaakt:

 

Volg mij! FacebookBloglovinTwitterInstagram

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
25 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Yvon

Het is weer tijd voor jaaroverzichten! Die zijn altijd wel leuk om te lezen, deze ook.
Bij mij komt er binnenkort ook een soortgelijk overzicht online.

Sieds | Sieds My Travels

Leuk om te lezen Marcella!! 🙂 Ook mooi dat je eigen bedachte Reis Top 5 zo goed is gelezen. Zelf heb ik de Reis Top 5 ook ingevuld, ik vind het een erg leuke tag! En wat een leuke vernieuwde lay-out heb je, ik vind het heel mooi geworden!! 🙂

Jenny - ikreis.net

Oei, die blog over de Waddeneilanden had ik nog niet gezien! Leuk.

De Waddeneilanden staan al lang hoog op mijn verlanglijstje, maar om de een of andere reden komt het er niet van. Teveel andere trips die ‘even’ tussendoor komen… Of een weekend werken. Duidelijk gevalletje verkeerde prioriteiten 😉

Sabine

Leuk! Misschien moet ik ook eens een overzicht maken 🙂

Narelle | wegvanhetnoorden.nl

Leuk, zo’n jaaroverzicht! Die van Texel vs. Terschelling had ik nog niet gelezen, maar de uitslag was gelukkig Terschelling 😉 Ik kom er m’n hele leven al, dus het is een beetje ‘mijn’ eiland 🙂

Kirsten | Travelaar.nl

Leuk zo’n overzicht Marcella! De mijne is ook in de maak, maar ik wacht nog even tot de laatste week van het jaar 🙂 Grappig om te zien dat de best gelezen artikelen zo verschillend zijn allemaal, leuk! En je eigen TAG natuurlijk 😀 Die super leuk is!

Caro

Heerlijk om aan het eind van het jaar die leuke overzichten overal te zien! Sommige blogjes komrn me heel bekend voor en die van de roadtrip ga ik nog even checken!

Wanda

Ja, leuk om al die bekende blogs weer voorbij te zien komen! En het hoort ook echt bij deze tijd van het jaar he? Alvast een beetje terugkijken! Ik denk dat ik het even van je overneem!

Sas

Tof zo’n fijn jaar overzichtje met toffe artikelen! Ik heb in de planning staan een artikel met de meeste populaire blogjes van die maand… Volgende week online 🙂

[…] Marcella kwam ik een hele leuke blog tegen met daarin de meest gelezen artikelen op haar site en aangezien we […]

Lonneke

Altijd leuk zulke overzichten! Ik heb nog wat te lezen, dat is duidelijk, want ik ben de laatste tijd te weinig op jouw blog geweest 🙁

Stéphanie

Leuk overzicht en gaaf dat je reis top 5 tag zo vaak is ingevuld! Idee voor mij om over te nemen 🙂 Je blogs over de reis top 5 en Texel vs Terschelling heb ik nog niet gelezen. Ik ben nog nooit op de waddeneilanden geweest maar wil er graag eens heen. Ik hoor er altijd enthousiaste verhalen over, ik ga je blog daarom zeker even bekijken!

ivonne

Allemaal hele mooie bestemmingen en leuk om ze in één overzicht te zien. Die foto van de roadtrip door West Amerika vind ik geweldig mooi trouwens!

Ester

Leuk overzicht Marcella, je hebt weer prachtige reisjes mogen maken!

25
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x
()
x