Happylists Oceanië

Happylist februari 2014 * Nieuw-Zeeland!

19 maart 2014
Banks Pensinula, New Zealand

Ik maak maandelijks een overzicht met mijn fijne momenten van de maand. Nu mis ik mijn happylist van februari omdat ik pas terug ben van mijn lange reis door Nieuw-Zeeland. Ik ben bezig met blogs over al onze avonturen, maar voor ik álles verteld heb, zijn we al snel een aantal weken verder. Dus ik bedacht me dat jullie het vást niet erg vinden om mooie foto’s te kijken, dus bij deze mijn happylist vol foto’s van dat fijne land daar aan de andere kant van de wereld! Kijk mee en geniet!

[Oh, en vraag het vooral als je ergens graag over wilt lezen! Dan hou ik er rekening mee]
New Zealand 2014
Een aantal mooie plaatjes van het noordereiland van Nieuw-Zeeland Termische activiteit op Rotorua. Gaaf die ‘pool’ met de meest prachtige kleuren! De ruige kustlijn bij Cape Reinga, het noordelijkste stukje Nieuw-Zeeland De mooie kust bij de Coromandel. Het water is daar overal zo helder! De prachtig gekleurde zonsondergang bij het grote Lake Rotorua

Food in New Zealand 2014
En ja, eten hoort er ook bij! Real fruit icecream, gemaakt van vers bevroren fruit met een bolletje ijs of frozen yoghurt. Yum!  Een peppermint slice. Ze zijn gek op pepermunt in Nieuw-Zeeland. Het zat in gebakjes, chocolade, koekjes, sausjes…  Lunchen bij een gezellige spot in Auckland met de allerlekkerste verse muesli, romige yoghurt en heerlijk fruit  Eten bij Pita Pitt. Een soort Subway, al is hebben ze hier verschillende vullingen met wraps. Wij aten er regelmatig. Ik had de combi met falafel, rauwkost en feta, erg lekker 

New Zealand 2014
En tot slot wat mooie plaatjes van het zuidereiland van Nieuw-Zeeland View of views bij Lake Matheson. De bergen zijn zo geweldig mooi zichtbaar in het helderblauwe water, wauw!!  Weer zo’n prachtig strandje, er zijn er daar zoveel!  Nugget Point. Tsja, die kustlijnen, ik kreeg er geen genoeg van!  Het was best regenachtig, maar Milford Sound was evengoed sprookjesachtig prachtig 

You Might Also Like

20
Reageer op dit artikel

avatar
15 Reacties
5 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Meest gereageerd
Meest bediscussieerd
16 Auteurs van reacties
JennyMiekeNatasjaJustineEva Recente reacties van
  Aanmelden  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
tessaheitmeijer
Reiziger

In 2 woorden: waaaauw en jummy! 🙂 Die bergen in het water – ongelooflijk mooi!

Laura
Reiziger
Laura

Wat een heerlijke foto’s! Ik ben benieuwd naar alle aankomende blogs!

Mandy
Reiziger

Hier word ik ook heel erg happy van, wat een prachtige en lekker foto’s!

Suavemente
Reiziger

Het is prachtig!

Yvon
Reiziger

Wat prachtig zeg! Adembenemend mooi!

Anne
Reiziger
Anne

Oh wat schitterend zeg. Prachtig die natuur! En lekker eten, ook niet verkeerd 😉

iliveformydreams.com
Reiziger

och die foto’s. Prachtig. meer valt er niet over te zeggen: het vat alles samen

Sandra
Reiziger
Sandra

Leuk om te lezen! En die thermische activiteit, bijzonder he! Vond dat zo indrukwekkend. Leuk om je wat beter te leren kennen zo!

Wanda
Reiziger

Wat een super mooie foto’s! Vooral de natuur is erg indrukwekkend zeg! Eh, overal mint in hoeft voor mij niet zo maar ach, misschien moet je het gewoon eens proberen…

stephanievandrunen
Reiziger

WAUW!!

Eva
Reiziger

Wat een prachtige foto’s zeg!

Justine
Reiziger

Ziet er geweldig uit. Ik zou ook nog zo graag een keer naar Nieuw-Zeeland gaan..

Natasja
Reiziger

Retejaloers ben ik op jullie NZ reis! En deze foto’s laten duidelijk zien dat ik daar alle reden toe heb 😉 Happy lijstje!

Mieke
Reiziger

Wauw, wat een prachtige foto’s.
En dat eten ziet er ook allemaal lekker uit!

Jenny
Reiziger

De blog is alweer een paar jaar oud, maar bij het zien van deze lijst word ik spontaan blij. Heerlijke gerechten en prachtige landschappen! Nieuw-Zeeland lijkt me echt een bijzondere bestemming.