Happylists Oceanië

Happylist februari 2014 * Nieuw-Zeeland!

19 maart 2014
Banks Pensinula, New Zealand

Ik maak maandelijks een overzicht met mijn fijne momenten van de maand. Nu mis ik mijn happylist van februari omdat ik pas terug ben van mijn lange reis door Nieuw-Zeeland. Ik ben bezig met blogs over al onze avonturen, maar voor ik álles verteld heb, zijn we al snel een aantal weken verder. Dus ik bedacht me dat jullie het vást niet erg vinden om mooie foto’s te kijken, dus bij deze mijn happylist vol foto’s van dat fijne land daar aan de andere kant van de wereld! Kijk mee en geniet!

[Oh, en vraag het vooral als je ergens graag over wilt lezen! Dan hou ik er rekening mee]
New Zealand 2014
Een aantal mooie plaatjes van het noordereiland van Nieuw-Zeeland Termische activiteit op Rotorua. Gaaf die ‘pool’ met de meest prachtige kleuren! De ruige kustlijn bij Cape Reinga, het noordelijkste stukje Nieuw-Zeeland De mooie kust bij de Coromandel. Het water is daar overal zo helder! De prachtig gekleurde zonsondergang bij het grote Lake Rotorua

Food in New Zealand 2014
En ja, eten hoort er ook bij! Real fruit icecream, gemaakt van vers bevroren fruit met een bolletje ijs of frozen yoghurt. Yum!  Een peppermint slice. Ze zijn gek op pepermunt in Nieuw-Zeeland. Het zat in gebakjes, chocolade, koekjes, sausjes…  Lunchen bij een gezellige spot in Auckland met de allerlekkerste verse muesli, romige yoghurt en heerlijk fruit  Eten bij Pita Pitt. Een soort Subway, al is hebben ze hier verschillende vullingen met wraps. Wij aten er regelmatig. Ik had de combi met falafel, rauwkost en feta, erg lekker 

New Zealand 2014
En tot slot wat mooie plaatjes van het zuidereiland van Nieuw-Zeeland View of views bij Lake Matheson. De bergen zijn zo geweldig mooi zichtbaar in het helderblauwe water, wauw!!  Weer zo’n prachtig strandje, er zijn er daar zoveel!  Nugget Point. Tsja, die kustlijnen, ik kreeg er geen genoeg van!  Het was best regenachtig, maar Milford Sound was evengoed sprookjesachtig prachtig 

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply tessaheitmeijer 19 maart 2014 at 09:28

  In 2 woorden: waaaauw en jummy! 🙂 Die bergen in het water – ongelooflijk mooi!

 • Reply Laura 19 maart 2014 at 10:15

  Wat een heerlijke foto’s! Ik ben benieuwd naar alle aankomende blogs!

  • Reply Marcella 20 maart 2014 at 13:27

   Ik ben al hard aan het schrijven! Wordt vervolgd dus!

 • Reply Mandy 19 maart 2014 at 10:24

  Hier word ik ook heel erg happy van, wat een prachtige en lekker foto’s!

 • Reply Suavemente 19 maart 2014 at 11:26

  Het is prachtig!

 • Reply Yvon 19 maart 2014 at 12:27

  Wat prachtig zeg! Adembenemend mooi!

 • Reply Anne 19 maart 2014 at 13:04

  Oh wat schitterend zeg. Prachtig die natuur! En lekker eten, ook niet verkeerd 😉

  • Reply Marcella 19 maart 2014 at 15:39

   Nee, we hebben lekker genoten, ook van het eten. Straks maar weer flink fietsen dus 😉

 • Reply iliveformydreams.com 19 maart 2014 at 19:43

  och die foto’s. Prachtig. meer valt er niet over te zeggen: het vat alles samen

 • Reply Sandra 19 maart 2014 at 22:05

  Leuk om te lezen! En die thermische activiteit, bijzonder he! Vond dat zo indrukwekkend. Leuk om je wat beter te leren kennen zo!

  • Reply Marcella 20 maart 2014 at 13:29

   Thermische activiteit is bizar, maar zo prachtig! Ook nu was het weer bijzonder om te zien. Wauw!

 • Reply Wanda 19 maart 2014 at 22:35

  Wat een super mooie foto’s! Vooral de natuur is erg indrukwekkend zeg! Eh, overal mint in hoeft voor mij niet zo maar ach, misschien moet je het gewoon eens proberen…

  • Reply Marcella 20 maart 2014 at 13:28

   Is ook niet mijn ding hoor, maar wilde toch wel íets proberen. En dit gebakje smaakte goed!

 • Reply stephanievandrunen 19 maart 2014 at 23:09

  WAUW!!

 • Reply Eva 20 maart 2014 at 11:02

  Wat een prachtige foto’s zeg!

 • Reply Justine 20 maart 2014 at 15:54

  Ziet er geweldig uit. Ik zou ook nog zo graag een keer naar Nieuw-Zeeland gaan..

 • Reply Natasja 20 maart 2014 at 16:08

  Retejaloers ben ik op jullie NZ reis! En deze foto’s laten duidelijk zien dat ik daar alle reden toe heb 😉 Happy lijstje!

 • Reply Mieke 20 maart 2014 at 18:35

  Wauw, wat een prachtige foto’s.
  En dat eten ziet er ook allemaal lekker uit!

 • Reply Jenny 11 augustus 2017 at 08:18

  De blog is alweer een paar jaar oud, maar bij het zien van deze lijst word ik spontaan blij. Heerlijke gerechten en prachtige landschappen! Nieuw-Zeeland lijkt me echt een bijzondere bestemming.

  • Reply Marcella 12 augustus 2017 at 19:40

   Nieuw-Zeeland lijkt me echt wat voor jou Jenny, je zal je er prima vermaken. Geweldig land!

  Leave a Reply