Favorieten

Favoriete blogs #6

17 augustus 2014

Juist op zo’n regenachtige dag als vandaag is het heerlijk om nieuwe blogs te ontdekken en deze door te spitten. Ik heb mijn favoriete blogs al een even niet meer gedeeld, dus het is tijd voor een nieuw lijstje. Ik heb de blogs met mijn vorige favorieten onderaan deze blog gezet zodat je ook daar inspiratie kunt op doen. Veel leesplezier!

Krealicious

Krealicious van Klasine
Klasine woont net als ik in Friesland. Ik ontdekte haar site toen bleek dat zij net als ik op exact dezelfde dag over Hotspot Andere Koffie had geschreven. Geinig toeval. Maar ik was blij dat ik haar site ontdekt had want Klasine is leuk en inspirerend. Ze maakte vorig jaar een onwijs toffe Interrail reis door Europa en schreef veel over haar avonturen. En er komen er alleen maar meer bij want ze gaat in Zweden studeren, hoe gaaf!

Karlijn Travels

Karlijn Travels van Karlijn 
Ik vind Karlijn inspirerend. Ze heeft er al een wereldreis van 8 maanden op zitten, maar gaat straks gewoon weer 8 maanden op pad. Hoe gaaf is dat! Ze volgt haar hart en geniet met volle teugen van alle prachtige landen die ze ontdekt. Ze is ook al in veel landen geweest, dus zoek je inspiratie of tips, dan ben je goed bij Karlijn. De mooiste foto’s vind je ook bij Karlijn want ze heeft een goed oog voor de prachtigste plaatjes.

Lifelicious

Lifelicious van Esther
De site van Esther ontdekte ik via via. En ik was direct gegrepen dat haar fijne schrijfstijl. Esther heeft veel van de wereld gezien en schrijft uitvoerig over haar avonturen. Het kwam door haar dat ik nu graag naar Curaçao reis want haar reisverslag maakt me razend enthousiast. In haar nieuwste blog schrijft ze over de vriend van haar beste vriendin die om kwam door de ramp met vlucht MH17. Hij was gek op de natuur en ter nagedachtenis van hem wordt er geld gegeven aan een prachtig doel om haaien te beschermen.

Lees mijn andere favoriete blogs!
Favoriete blogs #1Favoriete blogs #2Favoriete blogs #3
Favoriete blogs #4 – Favoriete blogs #5

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply blauwesokken 17 augustus 2014 at 14:31

  wat leuk, ik ken deze blogs nog niet! Fijn om ze op een regenachtige zondag te ontdekken 🙂

  • Reply Marcella 17 augustus 2014 at 16:28

   Top, dan heb je een hoop te ontdekken. Veel leesplezier!

 • Reply karlijntravels 17 augustus 2014 at 14:07

  Hoi Marcella, echt superleuk dat je mijn blog in dit lijstje noemt! Ben er erg blij mee 🙂

  • Reply Marcella 17 augustus 2014 at 16:27

   Graag gedaan Karlijn, je hebt zo’n toffe site! Ik krijg vandaag ook kliks van jou vanwege je vermelding in de reisdilemma-blog. Mooie wisselwerking zo 😉

 • Reply Eva 17 augustus 2014 at 15:36

  Allemaal blogs die ik nog niet ken, leuk!

 • Reply Laura 17 augustus 2014 at 15:00

  Wat leuk, allemaal blogs die ik nog niet ken!

 • Reply Daisy (Soetkees) 17 augustus 2014 at 16:28

  Hoi Marcella, wat een leuke blogs heb je uitgekozen! Beiden volg ik ook met veel plezier 🙂

  • Reply Marcella 18 augustus 2014 at 15:56

   En de derde was nieuw voor jou? 🙂

 • Reply Wanda 17 augustus 2014 at 20:08

  De 2 bovenste blogs heb ik vrij recentelijk ontdekt en zijn zeker de moeite waard, de onderste ken ik nog niet maar ik ga er zeker even kijken! Altijd leuk om weer nieuwe blogs te ontdekken!

 • Reply Liliane 18 augustus 2014 at 00:15

  Deze ken ik nog niet, thanks voor de tips!

  • Reply Marcella 20 augustus 2014 at 22:12

   Graag gedaan Liliane, veel leesplezier!

 • Reply iliveformydreams.com 18 augustus 2014 at 20:30

  Staat zeker leuke blogs tussen!

 • Reply Klasine 18 augustus 2014 at 22:18

  Jeeej, wat een eer dat je me noemt! Enne, volgens mij hadden we het blog over Karma Coffee tegelijkertijd geplaatst. Andere Koffie hadden we al online staan toen der tijd 😉 (Ja, ik kan zelfs niet wachten tot na mn vakantie om het even te lezen, haha!)

  • Reply Marcella 20 augustus 2014 at 22:14

   Nieuwsgierig aagje! 😉 Ik zag dat er aardig wat mensen jouw site bezochten, dan zijn ze nu vast ook verslingerd aan je site. En je hebt gelijk dat het om Andere Koffie ging, al hadden we Andere Koffie vlak ervoor online staan dacht ik. In Nederland al dagenlang slecht weer, dus je timing is perfect dame!

 • Reply Stéphanie | Expeditie AArdbol 18 augustus 2014 at 23:43

  Leuk om steeds weer nieuwe blogs te ontdekken! Bedankt voor het delen 🙂

  • Reply Marcella 20 augustus 2014 at 22:16

   Het aantal blogs wat ik volg groeit ook nog regelmatig 😉 Zo leuk ook! Veel leesplezier!

 • Reply Carpe Diem 19 augustus 2014 at 10:08

  Er zitten erg leuke blogs tussen! 🙂

 • Reply Anna Naomi 19 augustus 2014 at 16:44

  Leuk, weer wat nieuwe blogs om te lezen ^^ Thanks!

 • Reply Beautycurls 20 augustus 2014 at 10:24

  Wat een leuke blogs! Ik ken ze allemaal nog niet maar ik ga zeker even kijken!

  • Reply Marcella 20 augustus 2014 at 15:50

   Top, veel leesplezier!!

  Leave a Reply