Personal

Ask me Anything!

4 november 2015
Marcella roadtrip Canada

Today it’s my birthday!

Het leek me al tijdenlang gaaf om een Ask me Anything te doen, dus mijn verjaardag leek me het perfecte moment! Je kunt bij ‘Wie is Marcella?‘ al over mij lezen, maar als je nog leuke en originele vragen hebt, dan lees & beantwoord ik ze graag! Mag over reizen gaan, maar een totaal andere vraag is ook prima. Mits het wel een leuke vraag is natuurlijk.

Weer eens wat anders dan een lijst vol felicitaties. Al zijn die natuurlijk ook welkom. Maar dan wel vergezeld met een leuke vraag. Ik zal antwoord proberen te geven op de meeste vragen, dus stay tuned!

Enne, als je nieuwsgierig bent: ik had gisteren een relaxte saunadag, maar vandaag werk ik weer gewoon. Manlief en ik vieren mijn verjaardag vanavond met een etentje en de nieuwe James Bond. En dan kan ik er wel weer een heel jaar tegenaan! 

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
25 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Reismuts

Hiep hoi! Gefeliciteerd! Ik ben wel nieuwsgierig naar wat is je grootste droom?

Sieds | Sieds My Travels

Allereerst van harte met je verjaardag Marcella!! Mijn vraag, wat zijn je reisplannen voor volgend jaar?

Bianca

Gefeliciteerd en een hele fijne dag! Mijn vraag: op welke plek in het buitenland zou je wel willen wonen en waarom?

Stéphanie | Expeditie Aardbol

Gefeliciteerd Marcella! Ik ben benieuwd: waar haal jij je blogspirit vandaan?

iliveformydreams.com

Hieperdepiep, HOERA! Van harte gefeliciteerd. Dat je maar een mooie dag mag hebben vandaag!

Mijn vraag: Als er 1 land is die je elk jaar mag bezoeken, welke zou dit dan zijn?
Wat is je favoriete theesmaakje?
Welk boek zou jij iemand zeker aanraden en waarom?

Sophie

Gefeliciteerd! Klinkt als een hele goede manier om je verjaardag te vieren.
Ik zou wel willen weten welke plek je zou kiezen als je vanaf nu alleen nog maar naar die plek op vakantie zou mogen gaan.

Carolien | Alcana on the road

Gefeliciteerd!! Mijn vraag is ga je ooit nog naar Australië? 😉
Hoe bepaal je naar welk land je gaat? Wat is belangrijk voor jou?

Carpe Diem

Gefeliciteerd!
Mijn vraag: zijn jullie al helemaal gesettled in jullie nieuwe huis en buurt?

Marijke

Mijn felicitaties had je al, dus ik ga meteen over tot mijn prangende vraag 🙂 “Waarom hebben jullie katten en bijvoorbeeld geen hond of konijnen etc…” 😉

Eva - eighty7

Gefeliciteerd Marcella! Wat is je lievelings kostje? 😉

lottevdw

Ook via deze weg van harte gefeliciteerd! Er zitten zoveel leuke vragen bij hierboven, dat het lastig wordt om er nog een originele te vinden 🙂
Waarom ben je begonnen met bloggen? Zou je er, mocht het mogelijk zijn, je werk van willen maken?

ivonne

Nogmaals van harte Marcella! Mijn vraag denk je dat je ooit nog in een andere Nederlandse provincie gaat wonen en welk deel van Nederland spreekt je het meest aan?

Ester

Joyeux anniversaire Marcella 🙂 Ik vraag me af, aangezien je in Friesland bent opgegroeid maar je ouders er niet vandaan komen, zou je nog (vloeiend) Fries willen leren spreken? En zijn er andere talen die je nog zou willen leren?

Wandernan

Alsnog gefeliciteerd! Oei, ik heb een vraag in mijn hoofd, maar die ga ik niet stellen. Hmmm… Iets origineels. Stel… je mag een dag spenderen met drie beroemdheden. Een ochtend met de een, een middag met de ander een avond met de derde. Wie zouden het zijn, waarom en wat ga je doen (budget ongelimiteerd ook nog). Ik ben benieuwd!

Bianca

Jee Gefeliciteerd Marcella! Klinkt als een heerlijke dag gister. En vanavond lekker eten!

Mijn vraag: Had je altijd al iets met reizen en altijd al iets met bloggen? En hoe is het zo gekomen? =D

Linda

Gefeliciteerd! Ik vraag me wel af welk land je all time favoriet is om te bezoeken..Welk land zou je kiezen als je de rest van je leven nog maar naar 1 land mag gaan?

Vetexbart.be (@vetexbart)

Een super leuke verjaardag gewenst Marcella. Hopelijk staan er nog heel veel blog-jaartjes op planning 🙂

Een weekje strand of een weekje in de sneeuw? 🙂

Sabine

Van harte gefeliciteerd meid! Ik had meteen wat vragen maar zie dat ze al gesteld zijn… ga ze toch stellen: zou je ook willen/kunnen emigreren en waarheen dan? En wat is je grootste droom wat werk betreft?

Stéphanie

Van harte gefeliciteerd Marcella! Heerlijk een dagje sauna en uiteten met manlief vanavond. Geniet ervan!
Van mij een reis gerelateerde vraag: zijn er bestemmingen die achteraf gezien zijn tegengevallen en je beter had kunnen overslaan? Zo, ja welke en waarom?

betsie

Van wie heb je toch die reislust vraag ik mij af. Was vandaag in Peize bij Engelien.
Gelopen naar Roden, mooie herfstwandeling.

Wanda

Van harte gefeliciteerd Marcella! En ja, een vraag bedenken… dat valt nog niet mee hoor! Je bent al in veel landen geweest, is er dan ook een land waarvan je de bevolking totaal niet gastvrij vond of juist wel erg gastvrij t.o.v. toeristen?

reisvlinder

Een beetje laat, maar nog gefeliciteerd! Leuke dag gehad? Ik ben benieuwd of je ook weleens een blogdip hebt of gebrek aan inspiratie? En of je nog tips hebt om de blogdip tegen te gaan?

dobeglobe

Happy belated bday! Hoop dat je een mooie dag hebt gehad! xoxo

ivonne

Hoi Marcella,
Ik vond je idee zo leuk dat ik hem over heb genomen (met link naar jou natuurlijk) !

25
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x
()
x